perjantai 6. maaliskuuta 2015

Rakkaus Pariisissa, Elizabeth Adler

(Oma tehtävä)

Rakkaus Pariisissa kuului niihin kirjoihin, joka valitsin viimeisten joukossa. Tämä tuli kuitenkin luettua kymmenen ensimmäisen kirjan joukossa. Kyseine romaani oli oikeastaan sokkona valittu. Kävelin kirjaston hyllyjen välissä, miettien, mitä kirjoja voisin vielä ottaa osaksi lukudiplomini suoritusta. Kädessä kävi monta ihan hyvän oloista kirjaa, kunnes nappasin tämän kirjan käteeni.
     Olen lukenut hyvin vähän rakkaustarinoita, joten ajattelin himan haastaa itseäni ja valita tämän tyylisen kertomuksen. Takakannen luettuani päädyin sitten ottamaan tämän. Halusin mahdollisimman äkkiä päästä tämän kirjan kimppuun ja ottamaan selvää siitä, oliko se kannattava valinta.
     Kirja siis kertoo Lara Lewis nimisestä naisesta, joka on lääkärimiehen vaimo. Hän yrittää saada miehensä lähtemään mukaansa Pariisiin, yllättämällä tämän niin, että ostaa liput etukäteen. Sopivan hetken tullessa Lara kertoo miehelleen Billille suunnitelmastaan, mutta mies tyrmää sen, ilmoittamalla Laralle, että on löytänyt uuden naisen tämän tilalle. Tietenkin Lara järkyttyy tästä ja lähtee rantahuvilalle suremaan asiaa. Koska Laralla on edelleen matkaliput Pariisiin niin Dan, joka on rantahuvilalle palkattu remonttimies, ilmoittaa, että hän on valmis lähtemään Laran kanssa Pariisiin ja paikkaamaan naisen särkyneen sydämen.
     Heti alusta lähtien olin ikään kuin Laran puolella ja koin "vihaa" Billiä kohtaan, kun hän särki vaimonsa sydämen. Ja oli todella romanttista, kun Dan lupautui lähtemään Laran kanssa Pariisiin, mutta en viitsi paljastaa enempää, mitä heidän välillä sitten tapahtuu. ;)
     Kirja ei ole mikään kovin uusi, mutta ei mikään vanhakaan. Se on ilmestynyt vuonna 2002. Tämän kirjan osalta minulla ei oikeastaan taida olla tämän enempää sanottavaa. Yllättävän hyvä loppujen lopuksi ja ihana rakkaus tarina! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti